Collectief zonnedak Dorpcentraal

Een collectief zonnedak voor Bantega, Delfstrahuizen, Echten, Echtenerbrug en Oosterzee.

De Energie coöperatie Dorpcentraal is gestart met een project voor een collectief zonnedak voor Bantega, Delfstrahuizen, Echten, Echtenerbrug en Oosterzee.

MS collecteweek (16-21 november 2020)

Collectanten gezocht in Echten, Echtenerbrug, Delfstrahuizen

Van 16 t/m 21 november 2020 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. We zijn hard op zoek naar collectanten in de gemeente Echten, Echtenerbrug, Delfstrahuizen. Help jij ons in de strijd tegen multiple sclerose (MS)?

Update Informatie Corona-Virus

Update van de Corona-maatregelen huisartsen Lemmer en Echtenerbrug 

Om het Corona-virus zoveel mogelijk in te dammen, hebben ook de huisartsenpraktijken in Lemmer en Echtenerbrug in maart allerlei maatregelen genomen. De overheid versoepelt nu steeds meer maatregelen. Wij willen echter de meest kwetsbare mensen in onze praktijken zo veel mogelijk blijven beschermen.

Skûtsje de Trije Doarpen

Skutsje de Goede VerwachtingIn juni 2019 is er een ploegje opgestaan die het hoogtijd vond voor verandering. Er moest wat gebeuren in de dorpen aan het Tjeukemeer. Met zoveel historie wat betreft skûtsjes en het zeilen ermee (lees: In het verleden zijn er skûtsjes gebouwd (de scheepswerf bos), het gebruik van het skûtsje als transportmiddel en sinds begin jaren negentig ook de IFKS wedstrijden skûtsjesilen), werd het hoogtijd dat er weer een skûtsje terugkomt naar de dorpen.

Adverteren op Echtenerbrug.info

Heeft u een bedrijf of vereniging in Echtenerbrug, Echten of Delfstrahuizen dan kan deze gratis worden vermeld op Echtenerbrug.info.
Leden van de ondernemersvereniging hebben daarbij de optie om een banner op de voorpagina te tonen.
Ook evenementen in en rondom Echtenerbrug kunnen gratis opgenomen worden in de evenementen kalender.

Doe gerust een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een aanvraag of meer informatie!