Echtenerbrug.info

“Krijgt Echtenerbrug zijn eigen skûtsje in de IFKS”

Wij zijn benieuwd naar uw mening en of mee wilt helpen om een skûtsje te krijgen in Echtenerbrug

Vul daarom de volgende enquête in en maak kans op een arrangement op ons toekomstige skûtsje.

“Skûtsje enquête”

 Na jaren van “ja dat moeten we hier ook hebben” en vervolgens niks te doen hebben we met een klein clubje besloten om hier eens daad bij het woord te voegen. Skûtsjesilen en Echtenerbrug zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En wij zijn daarom ook van mening dat Echtenerbrug e.o. (net zoals andere dorpen en steden die ons al zijn voorgegaan) een eigen skûtsje verdiend om aan wedstrijden mee te kunnen doen.

Maar zonder de steun van de jullie; de toekomstige bemanningsleden; toekomstige donateurs; toekomstige sponsoren; toekomstige gasten is dit alles niet mogelijk. Wij zijn daarom heel erg benieuwd naar jullie mening en of jullie mee willen meehelpen om een eigen skûtsje te krijgen op het tjeukemeer.

Met het invullen van de enquête zit je nog nergens aan vast, dit geeft ons alleen inzicht in hoeveel het leeft om een eigen skûtsje te krijgen in ons dorp. Wij zullen de contact gegevens gebruiken om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom het toekomstige skûtsje. Met het invullen van de enquête maak je zelfs kans op het winnen van een arrangement op ons toekomstige skûtsje.

 

Afval container

maandag 20 januari 2020
GFT ECHTEN, ECHTENERBRUG
vrijdag 24 januari 2020
GFT DELFSTRAHUIZEN
maandag 27 januari 2020
Restafval ECHTEN, ECHTENERBRUG
vrijdag 31 januari 2020
Restafval DELFSTRAHUIZEN

Bezoekers

8.png2.png1.png5.png5.png5.png
Vandaag13
Deze maand976

Statcounter

Online

3
Online

maandag 20 januari 2020 07:23