Gratis proeflessen Streetdance.

Woensdag 2 september 2020 gratis proeflessen Streetdance.

Sinds 2016 worden er lessen streetdance verzorgd in de gymzaal van het dorpshuis te Echtenerbrug. De Real Bridge Dancers is opgericht door Selie-Anne vd Veer.

De kinderlessen worden mede verzorgd door Sammie Cohensius en Nathan Bol. Er wordt toegewerkt naar een choreografie die wordt uitgevoerd tijdens lokale wedstrijd(en). Verder wordt dans afgewisseld met spel en werken we aan de conditie.

Bij de volwassenen les gegeven door Selie-Anne vd Veer, wordt er gedanst op hedendaagse muziek. Er wordt gewerkt aan de conditie, dans wordt afgewisseld met oefeningen om het lichaam sterker te maken. Optreden is geen vereiste.

Kom gerust vrijblijvend langs om op 2 september een gratis proefles te volgen en te ervaren of streetdance iets voor jou is.

18.30-19.15 Bridgekids vanaf 6 jaar

19.30-20.30 Volwassenen streetdance (tieners vanaf 12 jaar ook welkom,  bij voldoende aanmeldingen starten we een aparte tienergroep naast de volwassenen groep)

We hopen je in een van de lessen te zien!

Locatie: De Veenscheiding 18, ingang gymzaal via zijkant parkeerterrein.

Voor meer info  en aanmelden voor 2 september  bel/app: 0615203034/ mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.