Echtenerbrug.info

Wij als ondernemers in Echtenerbrug kunnen niet meer zonder glasvezel. Maar ook de particulier heeft steeds meer behoefte aan een goed en snel netwerk.

Daarom vragen wij u om zich aan te melden bij de fryske marren op glas. Dit om de leefbaarheid in ons dorp te behouden. Als we niet mee gaan in deze ontwikkeling dan zal ons dorp op termijn achteruit gaan. Want vele zaken vallen of staan met een goede verbinding zowel up- als download. Denk daarbij aan pin automaten, kassa's, maar ook beelden van beveiligings- camera's, video deurbellen, het maken van online fotoboeken etc.. Al deze apparaten en diensten werken alleen als je een goede upload snelheid hebt. De huidige kabel verbindingen hebben wel een redelijke download maar geen upload snelheid. Bij glasvezel is dit gelijk aan elkaar.

Ook de scholen en andere openbare instellingen zullen hier van profiteren. Om de kosten hoeft u het niet te laten want meer dan 90% zal goedkoper uit zijn. De éénmalige kosten voor aanleg zijn nu nog €250 wil je later meedoen dan is dat minimaal €500.

Je kan nu wel zeggen dat je goed zit bij je huidige leverancier, maar als we als dorp niet meegaan dan komen we er over een aantal jaar achter dat we een grote achterstand hebben en om dan nog glasvezel te krijgen zullen de kosten vele malen hoger zijn. Dus wil je dat ons dorp leefbaar blijft, wees dan solidair en meld je aan. De kosten voor aanleg en abonnement gaan pas in nadat je aansluiting werkend is opgeleverd, NIET EERDER.

Ben je na 1 jaar gebruik van glasvezel niet tevreden dan kan je je afmelden en heb je GEEN verdere verplichtingen meer. Voordeel is dan wel dat er glasvezel in je woning ligt (hierdoor wordt je woning bij verkoop meer waard) en dat je hebt gezorgd dat Echtenerbrug nog een levendig dorp is.

Afval container

vrijdag 20 september 2019
GFT DELFSTRAHUIZEN
maandag 23 september 2019
Restafval ECHTEN, ECHTENERBRUG
vrijdag 27 september 2019
Restafval DELFSTRAHUIZEN
maandag 30 september 2019
GFT ECHTEN, ECHTENERBRUG

Bezoekers

8.png1.png4.png5.png3.png3.png
Vandaag67
Deze maand1380

Statcounter

Online

1
Online

donderdag 19 september 2019 23:33