Echtenerbrug.info

Foto van de brug

De Pier Christiaanbrug tussen Delfstrahuizen en Echtenerbrug wordt gerenoveerd. Tijdens de werkzaamheden is de brug voor doorgaand verkeer gestremd. Voor voetgangers en fietsers wordt een noodvoorziening aangelegd. Ook voor het busvervoer (lijn 48) is een oplossing.

Stremming voor het verkeer

De werkzaamheden beginnen op zondagavond 22 februari om 22:00 uur. Ze duren tot vrijdagavond 27 februari 18:00 uur. Tijdens deze tijd is de brug gestremd voor het wegverkeer en vaarverkeer.

Voetgangers en fietsers

Bij de brug wordt een doorgang gemaakt voor voetgangers en fietsers. Zo kunnen zij gewoon oversteken tijdens de werkzaamheden. Let op! De brug is van zondagavond 22:00 uur tot maandagochtend 8:00 uur gestremd voor al het verkeer, dus ook voetgangers en fietsers.

Auto en vrachtverkeer

Voor gemotoriseerd verkeer is een omleiding ingesteld. Houd er rekening mee dat de omleiding rondom het Tsjûkemar gaat.

Tip: Woont u in Echtenerbrug en werkt u in Heerenveen? Dan kunt u misschien uw auto parkeren in Delfstrahuizen en te voet naar huis gaan.

Busvervoer

Arriva doet haar best om de busverbindingen (lijn 48) in stand te houden. Buspassagiers moeten er rekening mee houden dat ze over moeten stappen op een andere bus bij de brug. Meer informatie over de busverbindingen op www.arriva.nl.

Stremming voor het vaarverkeer

Tijdens de werkzaamheden kunnen boten niet onder de brug door.

Renovatie

De draaiende delen van de brug worden vervangen. Het brugdek is nog prima en hoeft niet vervangen te worden. Tijdens de werkzaamheden wordt de brug deels omhoog gehouden zodat er ruimte is om te werken. Voetgangers en fietsers kunnen via het iets schuin staande brugdek oversteken.

Meer informatie

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Hendrik van der Veer via telefoonnummer 14 05 14 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afval container

maandag 22 juli 2019
GFT ECHTEN, ECHTENERBRUG
vrijdag 26 juli 2019
GFT DELFSTRAHUIZEN
maandag 29 juli 2019
Restafval ECHTEN, ECHTENERBRUG
vrijdag 2 augustus 2019
Restafval DELFSTRAHUIZEN

Bezoekers

8.png0.png9.png8.png6.png4.png
Vandaag33
Deze maand1597

Statcounter

Online

3
Online

zondag 21 juli 2019 09:43