Echtenerbrug.info

Even een up-date over het noodzakelijk onderhoud aan de PC-brug.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in de voorjaarsvakantie van zo. 22 februari tot za. 28 februari.
Er is een totale stremming (ook voor voetgangers en fietsers) van zondagavond 22/2 vanaf 22.00 uur tot maandagochtend 23/2 08.00 uur. Daarna is er voor voetgangers en fietsers een noodvoorziening beschikbaar. Alleen als er sprake is van extreem winterse omstandigheden wordt de planning aangepast. Er wordt zoveel mogelijk doorgewerkt om het oponthoud zo beperkt mogelijk te laten zijn. De ambulancediensten, de brandweer en arriva worden geïnformeerd.

Ruijtenschildbrug (Vierhuis)
De werkzaamheden aan de Ruijtenschildbrug liggen mooi op schema. Er is inmiddels gestart met de tweede helft van de brug.
Vermoedelijk zal in week 10 of 11 sprake zijn van extra verkeershinder, omdat er dan van twee kanten betonpalen moeten worden aangevoerd. Dat kan ertoe leiden dat auto’s aan beide kanten van de brug moeten wachten.
Hierover volgt nog nadere informatie.

Qua planning is het zo geregeld dat de werkzaamheden aan beide bruggen elkaar “niet bijten”.

=======================================================================

Even een vooraankondiging.

De inspectie van de PC-brug die eerder plaats vond, heeft opgeleverd dat de scharnieren van de brug (val) noodzakelijk vervangen moeten worden. Het brugdek moet daarvoor omhoog. Reden waarom de hele brug gedurende een week afgesloten moet worden. Voor fietsers wordt een noodvoorziening getroffen.
Auto’s en landbouwverkeer kunnen er dus niet langs. Het verkeer zal worden omgeleid via de A6. Er zullen ruim op tijd aankondigingsborden geplaatst worden en er zal via de media aandacht aangegeven  worden. De werkzaamheden worden gepland in de voorjaarsvakantie (21/2 – 1/3).
Met Arriva en de Veiligheidsregio (brandweer en ambulance) wordt nog overlegd over bereikbaarheid van de dorpen en te nemen maatregelen.

Afval container

vrijdag 19 juli 2019
Restafval DELFSTRAHUIZEN
maandag 22 juli 2019
GFT ECHTEN, ECHTENERBRUG
vrijdag 26 juli 2019
GFT DELFSTRAHUIZEN
maandag 29 juli 2019
Restafval ECHTEN, ECHTENERBRUG

Bezoekers

8.png0.png9.png5.png7.png5.png
Vandaag41
Deze maand1308

Statcounter

Online

2
Online

woensdag 17 juli 2019 13:20